Tuinideeën & Tips

Zelfs voor de grootste liefhebber van tuinieren kan het tuinonderhoud wel eens te veel worden. Kost vooral het onderhoud van uw gazon veel tijd en lukt het u niet om ondanks uw inspanningen uw grasmat mooi groen te houden? Dan is kunstgras de oplossing voor u! Met het kunstgras van kunstgras specialist Top Kunstgras heeft u het hele jaar door een mooi groen gazon dat niet van echt gras is te onderscheiden. Als u nog het beeld heeft dat kunstgras een stuk plastic groene sprieten is, dan wordt het hoog tijd dat u dit beeld bijstelt. Top Kunstgras biedt een uniek assortiment premium kunstgrassen aan van hoge kwaliteit. Het kunstgras maakt een natuurlijke indruk met ongelijke grassprieten en verschillende groennuances. Met kunstgras hoeft u enkel nog maar te genieten van uw altijd groene gazon. U kunt de showroom en showtuin bezoeken, maar het is ook mogelijk om het kunstgras online te bestellen. In de webwinkel worden alle soorten kunstgras op een overzichtelijke manier aangeboden met daarbij een duidelijke product omschrijving. U krijgt alle benodigde accessoires plus leginstructies meegeleverd zodat het eenvoudig is om zelf het kunstgras te leggen.

Kunstgras laten leggen
Ontbreekt het u aan tijd of heeft u twee linkerhanden dan kunt u gebruik maken van een legservice. In dit geval komen wij uw kunstgras leggen. Als vakmensen voor u aan de slag gaan dan weet u zeker dat uw gazon er stabiel en strak bij komt te liggen. Kunstgras kan op veel plaatsen toegepast worden. Ook uw balkon en dakterras zullen met kunstgras een compleet andere uitstraling krijgen. Weg met de saaiheid, kies voor een groene omgeving! De kleur groen werkt rustgevend en met kunstgras op uw balkon of dakterras kunt u nog beter tot rust komen. Moet uw kunstgras geschikt zijn om op te sporten of te spelen? Komt er een zwembad op te staan of heeft u een gazon enkel voor de sier? Kunstgras kan op de meest uiteenlopende locaties worden aangelegd en ook voor uw project is er het geschikte kunstgras!

Kunstgras voor elk budget
Voor elk budget heeft Top Kunstgras het juiste kunstgras. De prijsstelling is zeer scherp en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. ook de voordelige kunstgrassoorten hebben een robuuste kwaliteit. Kunstgras is hard op weg om dé tuintrend te worden. Het past dan ook uitstekend bij de strakke, moderne tuin die momenteel trendy is. Steeds meer mensen kiezen voor een altijd groene grasmat zonder tijd kwijt te zijn aan het onderhoud. Het kunstgras wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Kinderen en huisdieren kunnen er veilig op ravotten want er zijn geen zware metalen in verwerkt. Met kunstgras heeft u een altijd groen gazon waarop het door de zachte onderlaag heerlijk lopen, spelen of liggen is. Uw gras is bovendien altijd groener dan dat van de buren met het beste kunstgras!